coffee-machines за сервиза

Кафе Оборудване и сервиз

Използвайте вашата кафе машина дълго време Професионалното сервизно обслужване, превантивната грижа и  поддръжка гарантират, че ще можете да се радвате на вашата кафемашина дълго време и инвестицията ви в нея ще е дългосрочна. Всяка кафе машина има нужда от профилактика и почистване след определен период от време. Кафените зърна и смляното кафе съдържат масла, растителни мазнини, киселини и много други вещества. Тези вещества могат да се уталожат в различни точки и части на  вашата кафе машина. И с течение на времето да причинят проблеми.
Във водата в зависимост от региона също се съдържат много различни минерали, соли, варовик, което води до натрупване на котлен камък , които трябва да бъде премахнат. Тези фактори както и много други водят до “естествено” износване на частите и на самата кафе машина. Поради самото естество на правенето на кафе, силно препоръчваме всички кафе машини да се обслужват поне веднъж на 12 месеца.
Не позволявайте на проблема да се влошава постепенно! Намерете решение навреме  и поддържайте вашата кафе машина, за да работи безпроблемно и да прави висококачествено кафе. В края на краищата само една добре поддържана машина може да гарантира превъзходни кафе специалитети и качествено еспресо.

Нашият сервиз предлага ремонт и сервизно обслужване на кафе машини, кафе автомати, домашно и професионално кафе оборудване. Квалифицираните ни сервизни техници ще ви помогнат за отстраняването на всякакви възникнали проблеми с вашето кафе оборудване. Ще получите указания за цялостното състояние на машината и препоръката за всички необходими ремонти и услуги.
Внимателно и систематично ще  проверят и диагностицират вашата машина, ще я  почистят и обезмаслят, ако е необходимо. Ще от ремонтират повредените части, а ако няма такъв вариант ще ги подменят с нови. Подмяна на всички необходими части, душ гуми,  уплътнения и др. Проверка на всички общи настройки на машината и корекция, ако е необходимо.
Освен ремонт на вашето кафе обборудване предлагаме и продажба на рециклирани кафе машини и кафе автомати. Може да се свържете с нас  за консултация, ремонт, диагностика, резервни части, за да научите повече за необходимите услуги и поддръжка.

 

за-сервиза